DINERBUFFET

Diner in buffetstijl

Voorgerechten

Paté met Monegask-uitjes
Leubeek vissalade met een frisse dressing
Spaanse Seranoham met meloen
Garnalensalade met cocktailsaus
Kipsalade met een kerriesaus
(Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter)

Soepen

Diverse soepen, eveneens geserveerd met brood en boter

Hoofdgerechten

Biefstukjes van de varkenshaas met champignonroomsaus
Kalfsoesters met een romige pepersaus
Tongrolletjes op een bedje van Italiaanse pasta met een kreeftensaus.
( Alle hoofdgerechten worden geserveerd met drie warme groenten,
twee aardappel garnituren én diverse salades)

Deze drie gangen zullen per gang in buffetstijl aan u gepresenteerd worden.
Aansluitend zullen wij, u en uw gasten vragen een keuze te maken uit de volgende nagerechten, welke aan tafel worden uitgeserveerd.

Nagerechten

Dame Blanche
Kaneelijs met warme kersen
Koffie met garnituren

De prijs van dit diner in buffetstijl bedraagt € 29,50 per persoon.

Dessertbuffet

Ook is het mogelijk om het diner te sluiten met een dessertbuffet i.p.v. de hierboven genoemde nagerechten.

Het dessertbuffet bestaat uit diverse soorten ijs, patisserie, diverse bavarois en vers fruit. Aansluitend volgt koffie met garnituren.

De prijs van dit diner met uitbreiding dessertbuffet bedraagt € 39,50 per persoon.