FIETS- EN WANDELROUTES

Fietsroutes

Op de fiets het prachtige Limburgse landschap ontdekken. Voor wie van fietsen houdt hebben wij naast onze reeds bekende wandelroutes nu ook fietsroutes! Wij bieden u de mogelijkheid om middels deze routes verschillende streken van Limburg te ontdekken. Korte maar ook lange routes liggen voor u klaar in Restaurant St. Elisabeth’s hof:

  • Route “het witte stadje” (47,2 km)
  • De Maasplassen route (46 tot 55,1 km)
  • De Peelroute (70,2 km)

Wandel routes

Heerlijk wandelen door de natuur; Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de bijzondere schoonheid van natuurgebied ‘Het Leudal’, zal er om tal van redenen terugkeren. Staatsbosbeheer heeft 500 hectare van dit uitzonderlijke natuurgebied onder zijn hoede. Talloze planten en dieren, waarvan sommige zeer zeldzaam, hebben hier hun plek gevonden. Er zijn uitgestrekte bossen, er zijn akkers en graslanden. Maar het meest karakteristiek zijn de schilderachtige beekdalen. Op sommige plekken zijn ze diep uitgeslepen in de bodem door de grillige loop van het water. De Zelsterbeek en de Leubeek kunnen hier immers vrij hun weg zoeken. Dat is uniek voor Nederland.

Een wandeling door het Leudal is een fascinerende ervaring door de combinatie van cultuurgeschiedenis en natuur.

Fietsroutes

Download hier gratis de beschikbare fietsroutes

Wandelarrangement

Download hier gratis de beschikbare wandelroutes

Overige wandelarrangementen

Prijs op aanvraag, voor meer informatie hierover belt u +31 (0)475 49 1829 of stuurt u een e-mail naar info@elisabethshof.nl.

Wij nemen uw privacy serieus. Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.

Privacy policy | Slutien