Terras

St. elisabeth’s Hof

Sfeervol

tussen het groen

Ons restaurant ligt op een prachtige locatie midden in een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt genieten op ons terras maar er kan ook naar hartenlust gefietst en gewandeld worden. St. Elisabeth’s hof heeft hier ook speciaal voor liefhebbers verschillende fiets en wandelroutes ter beschikking. Voor meer informatie hierover neem een kijkje op de pagina omgeving of fiets- en wandelroutes.

Wanneer het weer het toelaat kunt u terecht op ons knus en sfeervol terras waarbij u kunt genieten van een lekkere kop koffie, een glaasje wijn of een heerlijke lunch. Wanneer u net terug bent van een fiets of wandeltocht kunt u hier ook rustig even bijkomen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Onze

Menu’s

Behalve een á la carte menu hebben wij nog meer verschillende menukaarten voor u. Meer informatie kunt u vinden op onze menukaarten hieronder. Bij goed weer is er de mogelijkheid om gezellig samen te grillen op ons terras (alleen op reservering)

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de St. Elisabeth’s molen. Aangezien ons restaurant omgeven is van een groene omgeving doen wij ook groen ondernemen. Niet alleen de omgeving en ons terras zijn groen van de mooie bloeiende planten maar ook onze stroomvoorziening is groen, deze komt namelijk rechtstreeks van de watermolen.

Bij goed weer is er de mogelijkheid om gezellig samen te grillen op ons terras. (alleen op reservering).

zien we je snel?

Reserveer nu!