Restaurant

St. elisabeth’s Hof

Sinds 1994

Ons restaurant

Ons restaurant ligt op een prachtige locatie midden in een prachtig natuurgebied. Bij goed weer kunt u genieten op ons terras, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant. St. Elisabeth’s hof is een sfeervol restaurant waarbij sfeer en gastvrijheid centraal staan.

Wij hebben een uitgebreide á la carte menu voor u, waarbij de keuken zich oriënteert rondom het Middellandse Zeegebied. U heeft hierbij de keus uit heerlijke gerechten die uitlopen van traditionele gerechten zoals onze “Tuna-salad” maar ook verrassende gerechten zoals “Leudal’s Trots” (Onze huisgemaakte Leubeek vissalade met zalm, zonnevis en mosseltjes).

Onze

Menu’s

Behalve een á la carte menu hebben wij nog meer verschillende menukaarten voor u. Meer informatie kunt u vinden op onze menukaarten hieronder. Bij goed weer is er de mogelijkheid om gezellig samen te grillen op ons terras (alleen op reservering)

Wij hebben een aantal heerlijke huiswijnen met daarnaast een verfrissende wijnkaart voor u samengesteld. Wij hebben wijnen van het Zuid- Amerikaanse Chili tot het Spaanse Tarragona naar Zuid-Afrika, maar natuurlijk ontbreken ook de Franse wijnen niet op deze wijnkaart.

zien we je snel?

Reserveer nu!