RESTAURANT

Ons restaurant ligt op een prachtige locatie midden in een prachtig natuurgebied. Bij goed weer kunt u genieten op ons terras, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant. St. Elisabeth’s hof is een sfeervol restaurant waarbij sfeer en gastvrijheid centraal staan.

De keuken

Wij hebben een uitgebreide á la carte menu voor u, waarbij de keuken zich oriënteert rondom het Middellandse Zeegebied. U heeft hierbij de keus uit heerlijke gerechten die uitlopen van traditionele gerechten zoals onze “Tuna-salad” maar ook verrassende gerechten  zoals “Leudal’s Trots” (Onze huisgemaakte Leubeek vissalade met zalm, zonnevis en mosseltjes).

Onze menu’s

Behalve een á la carte menu hebben wij nog meer verschillende menukaarten voor u. Meer informatie kunt u vinden op onze menukaarten hieronder:

Lunchkaart
Á la carte
Brunch
Koffie tafel
Groepsmenu’s
Dinerbuffet
Koud buffet

Bij goed weer is er de mogelijkheid om gezellig samen te grillen op ons terras.
Bekijk hier ons Tipan jakky grill arrangement (alleen op reservering).

Onze wijnen

Wij hebben een aantal heerlijke huiswijnen met daarnaast een verfrissende wijnkaart voor u samengesteld. Wij hebben wijnen van het Zuid- Amerikaanse Chili tot het Spaanse Tarragona naar Zuid-Afrika, maar natuurlijk ontbreken ook de Franse wijnen niet op deze wijnkaart.

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant